3 anledningar till varför hund- och kattägare älskar robotdammsugare

Robotstøvsuger Hundehår

Husdjur som hundar och katter sprider både kärlek och glädje bland familjerna runt omkring dem. De mycket älskade djuren tar också ofta med sig lite av varje från skog och natur hem, vilket kan leda till irritation och spänningar bland ägarna.

Den goda nyheten är att det finns ett mycket enkelt sätt för djurägare att hålla sitt hem rent och fräscht – många väljer att låta en robotdammsugare göra jobbet åt sig.

1. Städa efter dina husdjur med en knapptryckning

Perern och X650 pro

Robotdammsugare som tillverkas idag är gjorda med konsumenten i fokus . Hundar och katter fäller hår som kan hamna i mattor eller på golvet, vilket leder till ett mindre inbjudande hem. Att sopa efter husdjuren är onödigt när en robotdammsugare, som Neatsvor x520, helt enkelt kan suga upp skräpet från golvet.

Med ett enda knapptryck på mobiltelefonen ställer du in robotdammsugaren för att börja städa. Med en robotdammsugare kan husdjuren skräpa ner så mycket de vill, eftersom rengöringen sker automatiskt och superenkelt på några minuter.

Om du dessutom har tröskelramp för robotdammsugare så kommer din dammsugare att kunna städa alla rum utan att stoppas av hinder såsom dörrtrösklar som är för höga.

2. Inbyggd moppfunktion – tvättar lätt bort tassmärken!

Neatsvor x650 Robotdammsugare med handfat
Med en inbyggd moppfunktion kan robotdammsugaren rengöra alla ytor!

Bland toppmodellerna hittar vi robotdammsugare med inbyggd moppfunktion. Dessa är kraftfulla och säkerställer inte bara att de suger upp hundhår och katthår, utan de tvättar också bort fläckar på golvet från husdjurens tassar. Robotdammsugaren använder fukt från den integrerade vattenhinken och håller moppen fuktig när den städar efter husdjuren.

Om du kommer hem från jobbet och ser att golvet är fullt av djurhår och tassmärken kan du enkelt starta robotdammsugarens moppfunktion via mobiltelefonen. Eller ännu bättre – vad sägs om att starta det medan du är på jobbet?

3. Mer tid att spendera med husdjuren

3 skäl till varför hund- och kattägare älskar robotdammsugare
Njut av tiden med människans bästa vän och låt robotdammsugaren sköta golvstädningen.

Du kan jämföra en robotdammsugare med en tvätthjälp. Det sparar tid, pengar och arbete. Med detta i åtanke, kan du med en robotdammsugare använda den tid du annars skulle lägga på golvstädning, till att ha det trevligt med dina husdjur. Gå en lång promenad i skogen, eller koppla av i soffan med hunden eller katten bredvid dig.

Och kom ihåg att du inte bara investerar i husdjuren, utan också din egen hälsa. Ju mindre extraarbete efter jobbet, desto mindre stress kommer du att uppleva i vardagen. Vi har ett nära samarbete med flera nätbutiker, såsom Boblespa.no där du kan låta tusentals bubblor hjälpa dina muskler att slappna av, och njuta av dem i lugn och ro tillsammans med dina husdjur.

Har du några frågor om våra produkter? Kontakta vår kundservice idag!

Lämna ett svar