Därför är Neatsvor bäst mot hundhår!

Neatsvor x600 Pro

En allmän fråga vi ofta får om Neatsvors robotdammsugare är hur bra de verkligen fungerar för att plocka upp djurhår. Djurägare överväger starkt att köpa robotdammsugare på grund av sina fyrbenta vänner, men kommer dessa att göra jobbet åt dig? Flera personer med husdjur har köpt Neatsvors robotdammsugare och är mycket nöjda.

Neatsvors sugkraft är bäst mot hundhår!

Neatsvors robotdammsugare är perfekta för att rengöra, tvätta och ta bort hundhår. Nyckelfaktorn för en bra robotdammsugare är sugkraften, och det är just därför vi erbjuder X520 och X650 Pro som har en sugkraft på upp till 6000 PA – imponerande! Den här typen av sugkraft är så hög att den tar bort hundhår som sitter stadigt fast i mattor och på golvet.

Den enorma sugkraften hos Neatsvor robotdammsugare är anledningen till att de är mycket effektiva mot hundhår. För att ge dig en uppfattning om hur kraftfull den är så är det så att en robotdammsugare med 2000 PA i sugkraft kan suga upp AA-batterier – då kan du föreställa dig vad en med 6000 PA är kapabel till. Då är det garanterat att även de mest envisa hundhåren tas bort.

Det är individuellt hur ofta du behöver slå på robotdammsugaren, men slår du på den en gång om dagen kan det vara en bra början tills du själv får reda på hur ofta du vill städa. Robotdammsugaren gör jobbet åt dig, och kräver extremt lite arbete av dig som konsument.

För att få ut så mycket som möjligt av din dammsugare bör du också se till att du har en tröskelramp som du kan placera ut i huset. Då kan dammsugaren manövrera runt på egen hand, och du kan bli av med hundhåren i alla rum, även när du inte är hemma.

Om du känner att du har mycket hundhår i ditt hem kan det vara en bra idé att använda robotdammsugaren minst en gång om dagen. Suget är så kraftfullt att det tar upp damm och smuts som knappt syns på marken. Undrar du över X520 eller X650 Pro tar bort hundhår – då är svaret ja!

Per og Neatsvor

Borstarna på robotdammsugarna gör jobbet ännu bättre!

De nya borstarna till Neatsvors robotdammsugare gör jobbet ännu bättre, och ger dig ett förvånansvärt bra resultat. Borstarna är perfekta mot hundhår och gör jobbet. Alla borstar är gjorda av gummi, så de skadar inte ditt golv, och får samtidigt bättre grepp om djurhåren. De rör sig också närmare golvet, så att borstarna tar upp mer smuts, damm, hår och annat skräp från ditt golv och dina mattor.

Neatsvor är det bästa man kan få för hundhår. Med 6000 PA i sugkraft och formidabla borstar är detta rätt framgångsrecept! Har du letat efter en robotdammsugare som kan suga upp hundhår åt dig? Då skulle vi rekommendera dig att kolla in vår hemsida och ta en extra titt på modellerna X520 och X650 Pro eftersom dessa har blivit framröstade bäst i tester och är bäst mot hundhår. Lycka till med ditt köp!

Per och Neatsvor 2

Om du letar efter andra artiklar som handlar om robotdammsugare skulle vi rekommendera dig att kolla in andra inlägg vi har på vår blogg. Har du några frågor om våra produkter? Kontakta vår kundtjänst idag! Vi står redo att hjälpa dig när du behöver det!

Lämna ett svar