Säkerhet och integritet

1. Sekretess och villkor

Denna integritetspolicy och användarvillkoren (hädanefter kallade “villkoren”) gäller Tekhuset ApS (CVR: 42867993), vår webbplats neatsvor.no) och andra digitala tjänster såsom videor, bloggar, e- post, formulär etc., nedan kallade “digitala kanaler”, och förklarar varför vi samlar in information om dig, hur vi använder denna information och hur vi tar hänsyn till din integritet.

Villkoren styr allt vi gör inom insamling, bearbetning och användning av data. De behandlar även dina rättigheter att få tillgång till, ändra och radera personlig information om dig. Genom att använda våra digitala kanaler godkänner du villkoren. Om du inte håller med om datapraxis som beskrivs i villkoren bör du undvika att använda våra digitala kanaler.

2. Användning av personuppgifter:

Vi behandlar personuppgifter i samband med hantering av beställningar, reklamationer, felkorrigering, kundtjänst och reklamationshantering. Vi använder både anonymiserade uppgifter och personuppgifter för marknadsföringsändamål i enlighet med tillämplig lagstiftning. Dessa aktiviteter inkluderar marknadsföring av produkter och tjänster, inklusive riktad marknadsföring, till exempel genom att tillhandahålla rekommendationer eller riktat innehåll i våra marknadsföringskanaler.

3. Radering av personuppgifter

Vi är enligt lag skyldiga att behålla vissa personuppgifter. Exempel på detta är:

  • Bokföringslagen
  • Beställ data enl ångerrätt
  • Beställ data enl garantier

Du har rätt att på begäran kunna radera all vår information om dig, om vi inte enligt lag är skyldiga att lagra dem. Du kan kontakta kundtjänst angående detta för att avbryta din kundrelation här

4. Småkakor (Cookies):

En cookie är en textfil som skickas från en webbsida, t.ex. www.neatsvor.se till din dator eller smartphone där den lagras antingen i minnet (sessionscookies) eller som en liten textfil (textbaserade cookies). Vi använder båda typerna av cookies för följande ändamål:

  • Förbättra webbplatsens upplevelse och prestanda.
  • Hämta statistik från webbplatsen, till exempel antalet besökare.
  • Optimera marknadsföring.

5. Hur man undviker småkakor (Cookies):

Du kan själv bestämma om du vill acceptera eller vägra acceptera lagring av cookies. Längst ner på denna sida kan du läsa om hur du själv kan justera detta med olika webbläsare. Observera att vissa funktioner på Neatsvor.no kan sluta fungera om du stänger av stödet för cookies.

6. Sekretesspolicy för nyhetsbrev:

Kära kunder och besökare på vår hemsida. Det är viktigt för oss att du kan lita på att alla dina personuppgifter är säkra hos oss. TEKHUSET APS har lagt ner mycket tid på din säkerhet och följer gällande lagstiftning i enlighet med integritetslagstiftning/GDPR hela tiden. Vi har noggrant och samvetsgrant bedömt all behandling av personuppgifter vi har om dig.

All personlig information vi har om dig är den information du själv har gett oss. Det kan också vara information vi har fått från offentliga organ för att kunna ge dig de tjänster du har rätt till. Vi använder ingen annan information än vad vi behöver för att utföra vårt arbete. Vi delar inte dina personuppgifter med någon annan än våra leverantörer, som behöver detta för att utföra våra skyldigheter gentemot dig, eller offentliga myndigheter om de ber oss att göra det. I sådana fall är informationen säkrad med ett Databehandlaravtal. Vi sparar inte dina personuppgifter längre än nödvändigt.

Detta är data vi kan samla in: syftet, rättslig grund, vilken data och varaktighet.

Syfte Rättslig grund Vilka uppgifter Varaktighet
Skicka nyhetsbrev till befintliga kunder Art. 6.1.f Adress, E-post, Födelsedatum, Namn, Telefonnummer 2 år
Skicka nyhetsbrev till potentiella kunder Art. 6.1.f Adress, E-post, Födelsedatum, Namn, Telefonnummer 2 år

Vi har säkrat alla dina personuppgifter med databehandlingsavtal där det är nödvändigt. Där vi måste överföra data till ett tredje land och där detta är nödvändigt för att leverera tjänsten, säkras detta med en SCC.

Dina rättigheter

Som kund hos oss har du rättigheter gällande dina personuppgifter och hur vi använder dem. Personskyddslagen ger dig följande rättigheter:

Om vi ​​har samlat in dina personuppgifter med ditt samtycke kan du dra tillbaka detta. Kontakta i så fall rodrigo@tekhuset.no

  •       Rätt att se dina personuppgifter.
  •       Rätt till rättelse. Om något är fel måste vi naturligtvis rätta till detta.
  •       Rätt att bli raderad. Här har även vi våra skyldigheter enligt bokföringslagen så att vi inte kan radera alla uppgifter förrän dessa skyldigheter har uppfyllts.
  •       Rätt till begränsning. Tycker du att vi har lagrat för mycket? Låt oss veta!
  •       Rätt till dataportabilitet. Vill du flytta dina personuppgifter? Vi fixar det!
  •       Rätt att protestera. Håller du inte med om hur vi använder dina personuppgifter? Säg till!
  •       Rätt att klaga. Du har också rätt att klaga till den svenska Integritetsskyddsmyndigheten.Du hittar länken här: https://www.imy.se/

Om du har frågor om något som rör dina personuppgifter, kontakta: Rodrigo@tekhuset.no

7. Klarna

Vi använder Klarna som leverantör av vårt kassasystem. Det innebär att vi kan överföra dina personuppgifter i form av kontakt- och beställningsuppgifter till Klarna när kassan är laddad, så att Klarna kan hantera ditt köp. Dina överförda personuppgifter behandlas i enlighet med Klarnas egen integritetspolicy. Länk till deras integritetspolicy finns här: Klarna’s integritetspolicy

8. Ändringar av integritetspolicyn

Vi kan behöva uppdatera integritetspolicyn allt eftersom vår verksamhet och tjänster utvecklas, och vi uppmanar dig därför att regelbundet kontrollera den senaste versionen av denna integritetspolicy på vår webbplats..

Behöver du hjälp med något?

Kundservice