Vilken robotdammsugare är bäst för hundhår?

Robotstøvsuger Neatsvor hundehår

Letar du efter en robotdammsugare som suger upp hundhår?

Om du ska köpa en robotdammsugare som verkligen suger upp hundhår rekommenderar vi att leta efter 2 saker: sugkraft och borsten under.

Om vi ​​tar en titt på Neatsvors modeller hittar vi två mycket populära kandidater: Neatsvor x520 och Neatsvor X650 Pro.

Anledningen? För det första är de utrustade med en kraftfull motor som har en enorm sugkraft på upp till 6000 PA. I robotdammsugarnas värld är dessa två riktiga kraftpaket.

Borstarna är en annan faktor som gör dessa två modeller så populära i den eviga kampen mot hundhår. Dessa är gjorda av syntetiska fibrer, som drar till sig och matar in nästan allt hundhår i dammsugaren. Tack vare dessa och den starka motorn kan vi garantera att Neatsvor fungerar utmärkt mot hundhår!

Om du dessutom ser till att ha tröskelramp för robotdammsugare så tar den bort hundhår i alla rum i ditt hem – även när du inte är hemma. En tröskelramp ger robotdammsugaren möjligheten att ta sig över alla hinder på egen hand och du kommer hem till golvytor som är helt fria från fula hundhår.

Visste du att vi erbjuder 100 % nöjdhetsgaranti? Om du inte är nöjd med produkten får du pengarna tillbaka!

Mindre arbete = Mer tid med husdjuret.

Robotdammsugare hundhår Neatsvor

Att ha ett husdjur tar mycket tid. Den värdefulla tiden med din fyrbenta bästa vän är såklart värdefull, för både dig och hunden. Då förstår vi att det är tråkigt att avsätta extra tid för städning och mattrengöring när hunden fäller.

Varför inte låta Neatsvor göra jobbet medan du spenderar mer tid med din hund? Visste du att en robotdammsugare kan spara dig 5 timmars städarbete i veckan? Det motsvarar 265 timmar på ett år!

Lätt och effektiv att använda.

Robot dammsugare HundhårNeatsvors robotdammsugare är väldigt lätta att använda. Med hjälp av en enda app kan du styra städningen av ditt hus, oavsett om du är hemma eller inte. I appen styr du saker som:

  • Sugkraftens styrka.
  • Växla mellan tvätt och dammsugning.
  • Timmar och tid.
  • Olika tvättfunktioner.
  • Följ på kartan.
  • Ladda in den automatiskt

och mycket mer!

Visste du att våra robotdammsugare har fått toppbetyg i Tekguides stora test? Läs mer här

Har du några frågor om våra produkter? Kontakta vår kundservice idag!

Lämna ett svar