Så här kommer du igång med Neatsvor

Fargerik Neatsvor

Är du redo att investera i en robotdammsugare från Neatsvor, men inte säker på vilken typ du ska välja och hur du kommer igång? Neatsvor har fyra olika typer av robotdammsugare, och vi ska ta en titt på var och en av dem nu. Vidare kommer vi att visa hur du enkelt kommer igång med en robotdammsugare. Kolla gärna in vår hemsida för ännu mer information om oss och våra produkter!

Neatsvor X600 Pro samlar smuts
Neatsvor X600 Pro som rengör och dammsuger

Neatsvor X500:

Neatsvor X500 är den mest ekonomiska modellen vi har. Detta är den lättaste och enklaste robotdammsugaren av alla fyra, men har unika egenskaper som en inbyggd vätskebehållare för mopp och tvätt samt en sugkraft på 3000 PA. Den kan göra mer än att bara dammsuga, den tvättar och rengör ditt golv också! Sammantaget är detta en perfekt robotdammsugare för dig som vill ha det enklaste och billigaste!

Neatsvor X520

Neatsvor X520 är en uppgradering från X500-modellen med en ännu högre sugkraft – så mycket som 6000 PA. Denna modell är därför mycket effektiv och perfekt mot hundhår. Med sådan sugkraft kan vi garantera dig att allt hundhår och skräp tas bort från både golv och mattor hemma hos dig. Inte att förglömma dess ursnygga design i den stilrena färgen svart, vilket resulterar i ett elegant utseende.

Neatsvor X600 Pro

Denna modell har röstats till “Bäst i test” av både HjemogHage.no, Forbrukerliv.no och Teknisk guide. Nämnd som toppmodell av Nettavisen.   X600 Pro från Neatsvor är den mest intelligenta robotdammsugaren vi någonsin har producerat med hela 6000 PA i sugkraft, vilket gör den perfekt mot hundhår. Den har även inbyggda No-Go-zoner, klättrar 1,5 cm på höjden, kommer med mopp och vätskebehållare. Styrs med en app som är kompatibel med Google Home.

Neatsvor på grå matta
Neatsvor X600

Kom ihåg att det finns ytterligare tillbehör till de olika robotdammsugarna som ser till att du kan ha din valda robotdammsugare länge. Du kan även köpa universal tröskelramp som ger dammsugaren möjligheten att röra sig obehindrat från rum till rum utan att fastna.

Om du tycker att det är svårt att veta vilken robotdammsugare du ska köpa hjälper vi dig gärna på vägen. Vi är måna om snabb och bra kundservice, och vi är redo att hjälpa dig när du behöver det! Kontakta vår kundtjänst idag, så svarar vi dig så fort vi kan! Vi är så säkra på att du kommer att bli nöjd med våra produkter, att vi ger dig en 100 % nöjdhetsgaranti om något problem skulle uppstå.

Så här kommer du igång – 3 enkla steg

Du har fått paketet med din helt nya robotdammsugare, men vad nu?

1. Packa upp robotdammsugaren

Det första du behöver göra är att packa upp robotdammsugaren och göra den redo att ansluta till din smartphone. Den är förladdad så att du snabbt kan komma igång. När du har packat upp robotdammsugaren, ta fram den medföljande manualen.

2. Anslut till appen

Handboken förklarar hur du enkelt laddar ner appen och ansluter till dammsugaren. Processen från att du startar tills robotdammsugaren är igång tar mellan 5 och 7 minuter.

Neatsvor X500 App – Full guide

Neatsvor X520 App – Full Guide

Neatsvor X650 Pro – Full Guide

3. Enkelt när du väl kommit igång

När du har laddat ner appen och anslutit har du den alltid tillgänglig på din smartphone. Så att nästa gång du behöver använda den öppnar du bara appen och sätter på dammsugaren.

Om du stöter på några problem på vägen är du alltid välkommen att kontakta oss, så kan vi förklara exakt vad du ska göra. Klicka här för kundservice!

X500 på kontoret
X500 på jobbet

Nu är robotdammsugaren redo att städa ditt hem! Det sista steget är väldigt enkelt, och går ut på att du låter den följa det program du har ställt in, samtidigt som du njuter av att den gör jobbet åt dig. Du kan alltid starta ett program på din robotdammsugare var du än är.

Om du vill komma hem till ett gnistrande rent och snyggt golv efter jobbet en fredagskväll – har du möjlighet att ställa in detta i appen från kontoret!

Lämna ett svar