Neatsvor + Hållbarhet = Sant

Neatsvor Robotstøvsuger blogg

Hållbarhet och miljö är något vi inom Neatsvor ställer höga krav på. Det finns ingen planet B och vi hjälper därför till att minska faktorer som skadar vår miljö. Neatsvor har genomfört flera hållbara åtgärder för att skapa en mer miljövänlig robotdammsugare. Vi har därför som ett fast mål att initiera nya åtgärder löpande. På så sätt tillför vi värde till vår planet, istället för att förstöra den.

Låt oss gå in på de olika hållbara faktorerna vi har hittills. 

Miljövänligt filter

Alla modeller av Neatsvor har ett HEPA-filter, som står för High-Efficiency Particulate Air och är en högeffektiv effektivt filter. Dessa filter är mycket effektivare än andra när det gäller att fånga upp damm och skräp. Samtidigt förhindrar de att robotdammsugaren förorenar luften i ditt hem. De är allergivänliga och förbättrar inomhusklimatet, vilket kan ge hälsofördelar på flera sätt.

Neatsvor i vardagsrummetMindre bruk av energi!

En robotdammsugare från Neatsvor dammsuger och våtmoppar ditt golv samtidigt! Den rengör alla golvytor och mattor i hela ditt hus. Med hjälp av en tröskelramp kan robotdammsugaren även användas i alla rum. På så sätt kommer robotdammsugaren att använda mindre energi för att utföra flera saker samtidigt. Inomhusklimatet blir bättre än om du sköter städningen själv.

Allt som allt sparar du miljön samtidigt som du får ökad hälsonytta. Robotdammsugaren använder mer energi än en vanlig manuell dammsugare – men här är det viktigt att tänka på att en robotdammsugare utför flera typer av rengöring samtidigt, och gör ett större jobb än en manuell. En robotdammsugare drar mindre el per tidsenhet än om du skulle dammsuga och torka golvet själv.

Miljö och hållbarhetHållbar dammbehållare

Till skillnad från manuella dammsugare är Neatsvor hållbara med tanke på att alla robotdammsugare innehåller en dammbehållare som enkelt kan tömmas, dammas och ställas tillbaka – återanvändbar. De allra flesta manuella dammsugare använder påsar som måste bytas varje gång de är fulla och belastar miljön med onödig produktion och avfall. Här sparar du både tid, pengar och energi genom att ha en dammbehållare istället för en dammpåse. 

Bærekraft og miljøInga tvättmedel

Som skrivits tidigare – Neatsvors robotdammsugare städar både genom att dammsuga och torka golvet. Det finns inga rengöringsmedel i robotdammsugaren och på så sätt blir den mycket mer miljövänlig då den inte använder sådana medel. Tvättmedel som används för att utföra städning är ofta inte särskilt miljövänliga och du behöver fylla på detta ofta. Det är inte särskilt bra för vare sig plånboken eller miljön. Med en robotdammsugare med moppfunktion från Neatsvor är du garanterad ett rent hem utan användning av skadliga miljögifter.

Neatsvor vask og moppVår plan vidare

Vi kommer att fortsätta minska samhällets miljöpåverkan, och kommer att vara en del av ett samhälle som står tillsammans för att rädda vår planet. Det finns tre dimensioner av hållbarhet och vårt huvudfokus kommer mest att ligga på klimat och miljö. Här är det önskvärt att vi bidrar till att minska utsläppen av växthusgaser och bevarar naturresurserna. Vi arbetar kontinuerligt med att lägga fram åtgärder som kan hjälpa oss att bli ett mer hållbart företag.

Vill du kontakta kundservice? Klicka här!

Lämna ett svar