4 anledningar till att Neatsvor får toppbetyg!

Neatsvor robotstøvsuger blogg hundehår

Neatsvor har utsetts till de bästa på marknaden. Toppmodellen X600 Pro har också vunnit flera tester och blivit framröstad som robotdammsugare nr 1 av Tekguide, Konsumentliv och Hjemoghage. Neatsvor X600 Pro nämns även som toppmodell på Nettavisen.

I den här artikeln får du en djupare inblick i orsakerna bakom Neatsvors toppbetyg i olika tester.

Neatsvor Robotstøvsuger blogg

1. Sugkraften är en avgörande faktor.

När du ska välja en robotdammsugare är det viktigt att jämföra sugkraften hos de olika modellerna på marknaden. Vad inte alla vet är att om man inte har tillräckligt med sugkraft i dammsugaren så kommer den inte att kunna ta upp allt damm och hundhår som fastnat i mattorna.

Varför ska man ha en robotdammsugare när man ändå måste komma in med sin egen dammsugare för att ta bort hårstrån i mattorna?

Neatsvor X600 Pro och X520 kommer med hela 6000 PA sugkraft, jämfört med de flesta av våra konkurrenter som har 2500 PA sugkraft.

Detta är en stor avgörande faktor när du ska investera så mycket pengar i en robotdammsugare. Har dammsugaren tillräckligt med sugkraft? Kommer den att kunna göra jobbet som förväntat?

2. Dammsuger och tvättar samtidigt.

Neatsvors robotdammsugare kommer med inbyggda vätskebehållare som du fyller med vatten för våtmoppning. Detta ger dig en robotdammsugare med tvätt, så att du både kan dammsuga och tvätta alla golvytor i ditt hem. Med alla modeller får du 2 moppar, så du kan enkelt byta ut dem. Dessa kan även tvättas i tvättmaskin för återanvändning. Du slipper därmed investera i engångsmopper.

Neatsvors robotdammsugare har utvecklats med tanke på även de minsta detaljerna. När robotdammsugaren har rengjort klart kommer den automatiskt att torka moppen så att du slipper vattenfläckar på ditt golv. Lysande?

Robotdammsugarens alla delar är avtagbara och du har möjlighet att köpa extra utrustningspaket så att du kan byta ut slitna delar. På så sätt kommer din robotdammsugare att göra ett lika bra jobb så länge du underhåller den.

Du kan även köpa tröskelramp till robotdammsugaren så att den har tillgång till alla rum i din hus. Då slipper du att dammsugaren hindras från att göra sitt jobb på grund av höga dörrtrösklar, och du kan komma hem till ett skinande rent hem.

3. Styrs med app och kompatibel med Google Home.

De allra flesta av oss äger en smartphone. Vissa robotdammsugare styrs endast med hjälp av en fjärrkontroll, medan Neatsvor robotdammsugare styrs via en App. Samtidigt är modellerna kompatibla med Google Home. Det innebär att du kan styra robotdammsugarna med din egen röst.

Neatsvor med sensorSå länge robotdammsugaren är ansluten till WiFi och internet kan du styra den från var som helst i världen. Du kan till och med sitta med en kall drink i Spanien och sköta tvättjobbet hemma medan du njuter av din semester. Eller vad sägs om att komma hem från jobbet till ett nystädat hem?

Det är viktigt att nämna att om du inte vill använda Appen eller ha Google Home så följer det med en fjärrkontroll om du letar efter en enklare lösning. Detta gäller för modellerna X500 och X520.

För X600 Pro-modellen kan du styra tider med timerfunktionen. Vill du att den ska dammsuga måndag till fredag ​​från 07:00 till 09:00 så går det alldeles utmärkt att styra detta med hjälp av några knapptryckningar i Appen.

4. 100 % nöjdhetsgaranti – Om du inte är nöjd får du pengarna tillbaka.

De flesta av oss kan ibland vara skeptiska. Vi vet inte riktigt om pengarna är värda att investera. Många undrar säkert om du blir nöjd av att köpa en robotdammsugare från Neatsvor? Vi har givetvis ordnat med detta.

Neatsvor ger en 100% nöjdhetsgaranti vid handel med vilken robotdammsugare som helst. Det betyder att om du inte är nöjd efter att du har provat produkten i 16 dagar så kommer vi att återbetala pengarna. Vill du ha större säkerhet kan du alltid betala med Klarna (Här har du hela 14 till 30 dagars betalningsfrist).

Neatsvor är måna om att ha nöjda kunder och vi gör absolut allt för att uppnå detta. Oavsett om du har frågor om de olika modellerna, behöver hjälp med att ansluta till WiFi-appen, eller har allmänna frågor om hur robotdammsugaren fungerar kan du alltid kontakta oss via telefon eller mail.

Klicka här för kundtjänst.

Lämna ett svar