Våra brands

Tekhuset AS är en näthandelsgrupp med organisationsnummer NO 921 398 042 VAT. Tekhuset AS mål är att erbjuda kvalitetsprodukter i snygga och överskådliga webbutiker, med bra och heltäckande produktbeskrivningar så att kunden alltid vet vad den får. Vår filosofi innebär att det alltid lönar sig att sätta kunden först, och vi går därför så långt vi kan för att göra alla våra kunder nöjda.

Nedan har vi skapat en översikt över våra olika varumärkesbutiker:

Blåljusglasögonen från IVIEYES har utvecklats för att förebygga huvudvärk/migrän och bidra till en ökad sömnkvalitet genom att blockera blått ljus från digitala skärmar. Glasögonen finns i olika utföranden och färger

Neatsvor erbjuder robotdammsugare med unika funktioner i bästa kvalitet. I butiken hittar du allt du behöver för att tvätta och dammsuga golv. Neatsvor kom först i Hjemoghages robotdammsugartest.

Iviskin

IPL hårborttagningarna från IVISKIN är designade för att göra det enkelt för dig att undvika veckovis rakning och dyra salongsbesök. Hos oss hittar du ett brett och stilrent urval av olika modeller inom IPL hårborttagning.

Våra vänner

Vi lär oss och delar erfarenheter med andra nätbutiker. Det här är några av våra vänner:

Jacuzzi

Boblespa.no har på kort tid blivit en av Norges största leverantörer av uppblåsbara badtunnor och spatillbehör. I webbutiken kan du få allt du behöver för att koppla av efter en lång dag på jobbet eller träningen!

Sup brett

Hydro-Force.no växer blixtsnabbt med uppblåsbara SUP-brädor och tillbehör. Med bra feedback från flera hundra kunder fick vi den bekräftelse vi sökte – paddling och surfing är trender i Norge!

Hagebasseng

Bestpools.no har en vision om att bli en ledande leverantör av trädgårdspooler, barnpooler och pooltillbehör. I webbutiken hittar du en pool för varje familj, och allt du behöver för att behålla vattenkvaliteten!

Klimaanlegg

Klimaanlegg.no har som vision att erbjuda luftkonditionering till alla rum i hushållet året runt. Med ett innovativt fokus på miljö, energibesparing och effektivitet har luftkonditioneringarna blivit mycket populära!

Dusjkabinett

Dusjkabinett.no fokuserar på att erbjuda duschväggar, och tillbehör till duschen. Med ett brett utbud och proffs i kundtjänstteamet har vi alltid rätt duschlösning för dig!